OUROS INTERIOR

(kuvitteellinen brändi)

Sisustussuunnittelijan työpöytä.

yritysilme sisustussuunnittelijalle

Ouros Interior tarjoaa sisustussuunnittelua ja valikoiman tarkoin valittuja laadukkaita sisustustuotteita. Yrityksen palvelut on suunnattu asiakkaille, jotka arvostavat modernin ylellistä ja huoletonta sisustusta. Samoja elementtejä haluttiin tuoda myös yritysilmeeseen.

Lisänä pieni pariisilainen tuulahdus, joka näkyy erityisesti kuvamaailmassa ja parvekkeiden kaiteista innoituksen saaneessa liikemerkissä. Värimaailman suunnittelin ylellisen pehmeäksi ja typografia on modernin hillitty.

Modernin ylellinen ja harkittu sisustustyyli ilmentyy myös yrityksen logon muodoissa.
Mielikuvien ja tunteiden herättäminen kuuluu yritysilmeen suunnitteluun. Sisustussuunnittelijan brändi saa potkua kahvista ja croissantista.

”Raotat makuuhuoneen silkkiverhoja ja aamuauringon säteet siivilöityvät kauniisti metallisten parvekkeen kaiteiden lomitse. Tummaksi vahattu tammiparketti hivelee paljaita jalkapohjiasi suunnatessasi keittiöön ilmassa leijailevan kahvin ja croissantin tuoksun houkuttelemana.

Asettelet aamupalan tarjottimelle ja suuntaat pellavaiselle sohvalle nauttimaan aamun pehmeästä ja utuisesta tunnelmasta. Mielen valtaa sunnuntaiaamun tuntu ja kiireettömyys. Avaat sanomalehden, on keskiviikko.”

Yritysilmeen mukainen esite ja käyntikortti sisustussuunnittelijalle.
Yritysilme sai innoituksen pariisilaisesta arkkitehtuurista. Rakennus Pariisissa.
Väripaletti, vaakalogo ja kuvio Ouros Interior sisustussuunnittelijalle.