VOIMAA KUVISTA

BRÄNDI-ILMEEN JA VERKKOSIVUJEN UUDISTUS VOIMAUTTAVAA VALOKUVAUSMENETELMÄÄ KÄYTTÄVÄLLE YRITYKSELLE

Voimaa kuvista tuottaa hyvinvointipalveluita voimauttava valokuva- sekä valokuvapäiväkirjamenetelmän keinoja hyödyntäen.

Aiemmin suunniteltu visuaalinen ilme ei enää kuvastanut oikealla tavalla yrityksen tarinaa palveluiden laajentuessa ja kehittyessä. Uudistuksella haluttiin tuoda ilmeeseen enemmän pehmeyttävä ja rauhoittaa kokonaisuutta.

Yrityksen keskiössä ovat arvot lempeys, positiivisuus, itsensä hyväksyminen, yksilön arvokas kohtaaminen ja ainutlaatuisuus. Brändi-ilmeen ja verkkosivujen haluttiin myös viestivän tätä arvomaailmaa.

www.voimaakuvista.fi

Logon vektorointi / Värimaailma / Typografia / Somekanavien ilme / Verkkosivujen ilmeen ja toiminnallisuuksien uudistus

Voimaa kuvista moodboard brändi-ilmeestä.
Voimaa kuvista ikoni ja sen eri värivaihtoehdot
Voimaa kuvista verkkosivujen etusivunäkymä läppärin näytöllä kuvattuna.
Voimaa kuvista yrityksen verkkosivut ennen uudistusta.
Voimaa kuvista verkkosivujen uusittu palvelut sivun näkymä tietokoneen näytöllä.
Mobiilinäkymä Voimaa kuvista verkkosivuista.

Sinun tarinasi näkyväksi valokuvan avulla.

KAUNIISTI SANOTTU

”Koko suunnitteluprosessi oli erittäin positiivinen kokemus. Kanssasi on helppo tehdä yhteistyötä ja sinä ymmärsit alusta saakka yritykseni ajatuksen ja osasit todella upeasti viedä prosessia eteenpäin…avata myös omat silmäni monen asian suhteen!!

Yhteistyö oli jouhevaa, luontevaa ja helppoa. Tuntui, että sinä ymmärsit minua heti ja pääsimme samalle aaltopituudelle välittömästi. Tämä helpotti työskentelyä kyllä. Tykkään siitä, että ehdotat uusia asioita ja perustelet ne todella hyvin. Ilman ehdotuksiasi omakin brändi-ilmeeni olisi hirmuisen paljon ”pliisumpi”.

Lopputulos on niin upea! Koko homma tuli valmiiksi niin nopeasti ja lopputulosta voin vaan ihailla. Sain yritykselleni yhtenäisen ilmeen, jonka avulla minun on helppo tehdä esitteitä, somepäivityksiä jne. Brändi-ilmeen pikaopas on myös erittäin hyödyllinen ja auttaa kun pähkäilee vaihtoehtoja postauksiin jne.

En tiedä mitä muuta voisin sanoa kun KIITOS todella paljon – olet huippu tyyppi ja upea ammattilainen!”

Hannele Räty, Voimaa kuvista